Achiziții


2023-03-01

 


2023-03-01

 


2023-02-22
2023-02-22

 


 2023-02-22

 


 

2023-01-30

I.P „Oficiul Național de Implementare a Proiectelor în Domeniul Mediului”

 


2023-01-30

I.P „Oficiul Național de Implementare a Proiectelor în Domeniul Mediului”

 


2023-01-30

I.P „Oficiul Național de Implementare a Proiectelor în Domeniul Mediului”

 


2023-01-27

I.P „Oficiul Național de Implementare a Proiectelor în Domeniul Mediului”

 

 


 

2023-01-27

I.P „Oficiul Național de Implementare a Proiectelor în Domeniul Mediului”

 


 

2023-01-20

I.P „Oficiul Național de Implementare a Proiectelor în Domeniul Mediului”
2023-01-17

 


2023-01-17

I.P „Oficiul Național de Implementare a Proiectelor în Domeniul Mediului”
2023-01-13

I.P „Oficiul Național de Implementare a Proiectelor în Domeniul Mediului”
2023-01-13

I.P „Oficiul Național de Implementare a Proiectelor în Domeniul Mediului”
2023-01-04

 


2022-11-14

I.P „Oficiul Național de Implementare a Proiectelor în Domeniul Mediului”

ANUNȚ DE PARTICIPARE privind achiziționarea serviciilor de formare în domeniul mediului (o echipă de 3 experți/formatori individuali) în cadrul proiectului „Suport în procesul post-ratificare a Convenției Minamata de către Republica Moldova prin consolidarea capacităților de eliminare și reducere a riscurilor asociate cu mercurul”

 


2022-09-21

 


2022-07-08

Extins: „I.P. Unitatea de implementare a proiectelelor în domeniul mediului” anunță concurs privind achiziționarea serviciilor de consultanță în cadrul proiectului „Suport în procesul post-ratificare a Convenției Minamata de către Republica Moldova prin consolidarea capacităților de eliminare și reducere a riscurilor asociate cu mercurul”. Atribuțiile expertului/consultantului constau în pregătirea și desfășurarea unor proceduri de achiziții în conformitate cu obiectivele stabilite ale proiectului (conform caietului de sarcini).”

 


2022-06-29

„I.P. Unitatea de implementare a proiectelelor în domeniul mediului” anunță concurs privind achiziționarea serviciilor de consultanță în cadrul proiectului „Suport în procesul post-ratificare a Convenției Minamata de către Republica Moldova prin consolidarea capacităților de eliminare și reducere a riscurilor asociate cu mercurul”. Atribuțiile expertului/consultantului constau în pregătirea și desfășurarea unor proceduri de achiziții în conformitate cu obiectivele stabilite ale proiectului (conform caietului de sarcini).”

 


2022-02-18

I.P. „Unitatea de implementare a proiectelor în domeniul mediului” anunță învingătorii concursurilor privind Programul de granturi destinat societății civile cu activități specifice protecției mediului și/sau mass-media, apelul II

 


2022-02-08

I.P. „Unitatea de implementare a proiectelor în domeniul mediului” anunță învingătorii concursurilor privind la achiziționarea serviciilor de consultanță

 


2022-02-02

I.P. „Unitatea de implementare a proiectelor în domeniul mediului” anunță concurs privind achiziționarea serviciilor de consultanță în cadrul proiectului„Îmbunătățirea cadrului instituțional și legal pentru gestionarea specifică a unor fluxuri de deșeuri în Republica Moldova”. Atribuțiile expertullui / consultantului constau în elaborarea proiectului de lege privind reglementarea serviciilor publice de salubrizare și gestionarea deșeurilor solide.

 


2022-02-01

 Planul de achiziții pentru anul 2022 a Ministerului Mediului

 


2022-01-17

„Program de grant orientat săre îmbunătățirea gestionării unor fluxuri specifice de deșeuri în Republica Moldova: uleiuri uzate, anvelope uzate și vehicule scoase din uz, destinat societății civile cu activități specifice protecției mediului și/sau mass-media. Apelul II.”

 


2022-01-12

„Anunț extins de participare în cadrul concursului lansat de către I. P. „Unitatea de implementare a proiectelor în domeniul mediului” privind achiziționarea serviciilor de consultanță în cadrul proiectului „Îmbunătățirea cadrului instituțional și legal pentru gestionarea specifică a unor fluxuri de deșeuri în Republica Moldova”. Atribuțiile expertului / consultantului constau în elaborarea Ghidului privind punerea în aplicare a prevederilor Regulamentului privind gestionarea anvelopelor uzate (conform caietului de sarcini)”

 


2022-01-12

„Anunț extins de participare în cadrul concursului lansat de către I. P. „Unitatea de implementare a proiectelor în domeniul mediului” privind achiziționarea serviciilor de consultanță în cadrul proiectului „Îmbunătățirea cadrului instituțional și legal pentru gestionarea specifică a unor fluxuri de deșeuri în Republica Moldova”. Atribuțiile expertului / consultantului constau în elaborarea Ghidului privind punerea în aplicare a prevederilor Regulamentului privind uleiurilor uzate (conform caietului de sarcini)”

 


2022-01-12

„Anunț extins de participare în cadrul concursului lansat de către I. P. „Unitatea de implementare a proiectelor în domeniul mediului”  privind achiziționarea serviciilor de consultanță în cadrul proiectului „Îmbunătățirea cadrului instituțional și legal pentru gestionarea specifică a unor fluxuri de deșeuri în Republica Moldova”.  Atribuțiile expertului / consultantului constau în elaborarea Ghidului privind punerea în aplicare a prevederilor Regulamentului privind vehiculele scoase din uz (conform caietului de sarcini)”

 


2022-01-12

„Anunț extins de participare în cadrul concursului lansat de către I. P. „Unitatea de implementare a proiectelor în domeniul mediului” privind achiziționarea serviciilor de consultanță în cadrul proiectului „Îmbunătățirea cadrului instituțional și legal pentru gestionarea specifică a unor fluxuri de deșeuri în Republica Moldova”. Atribuțiile expertului / consultantului constau în elaborarea Metodologiei pentru elaborarea programelor locale de gestionare a deșeurilor (conform caietului de sarcini)”

 


2022-01-12

„Anunț extins de participare în cadrul concursului lansat de către I. P. „Unitatea de implementare a proiectelor în domeniul mediului”  privind achiziționarea serviciilor de consultanță în cadrul proiectului „Îmbunătățirea cadrului instituțional și legal pentru gestionarea specifică a unor fluxuri de deșeuri în Republica Moldova”. Atribuțiile expertului / consultantului constau în elaborarea Regulamentului cu privire la procedura de eliberare a actelor permisive în domeniul gestionării deșeurilor, care va include 2 secțiuni separate a unei hotărâri de Guvern pentru: Autorizația de mediu pentru gestionarea deșeurilor și Notificarea pentru exportul / tranzitul deșeurilor (conform caietului de sarcini), inclusiv elaborarea analizei impactului de reglementare. (conform caietului de sarcini).”

 


2021-12-28

I.P. „Unitatea de implementare a proiectelor în domeniul mediului” anunță concurs privind achiziționarea serviciilor de consultanță în cadrul proiectului „Îmbunătățirea cadrului instituțional și legal pentru gestionarea specifică a unor fluxuri de deșeuri în Republica Moldova”. Atribuțiile expertului / consultantului constau în elaborarea Regulamentului cu privire la procedura de eliberare a actelor permisive în domeniul gestionării deșeurilor, care va include 2 secțiuni separate a unei hotărâri de Guvern pentru: Autorizația de mediu pentru gestionarea deșeurilor și Notificarea pentru exportul / tranzitul deșeurilor (conform caietului de sarcini), inclusiv elaborarea analizei impactului de reglementare. (conform caietului de sarcini).

 


2021-12-28

I.P. „Unitatea de implementare a proiectelor în domeniul mediului” anunță concurs privind achiziționarea serviciilor de consultanță în cadrul proiectului „Îmbunătățirea cadrului instituțional și legal pentru gestionarea specifică a unor fluxuri de deșeuri în Republica Moldova”. Atribuțiile expertului / consultantului constau în elaborarea Metodologiei pentru elaborarea programelor locale de gestionare a deșeurilor (conform caietului de sarcini).

 


2021-12-28

I.P. „Unitatea de implementare a proiectelor în domeniul mediului” anunță concurs privind achiziționarea serviciilor de consultanță în cadrul proiectului „Îmbunătățirea cadrului instituțional și legal pentru gestionarea specifică a unor fluxuri de deșeuri în Republica Moldova”. Atribuțiile expertului / consultantului constau în elaborarea Ghidului privind punerea în aplicare a prevederilor Regulamentului privind vehiculele scoase din uz (conform caietului de sarcini).

 


2021-12-28

I.P. „Unitatea de implementare a proiectelor în domeniul mediului” anunță concurs privind achiziționarea serviciilor de consultanță în cadrul proiectului „Îmbunătățirea cadrului instituțional și legal pentru gestionarea specifică a unor fluxuri de deșeuri în Republica Moldova”. Atribuțiile expertului / consultantului constau în elaborarea Ghidului privind punerea în aplicare a prevederilor Regulamentului privind uleiurilor uzate (conform caietului de sarcini).

 


2021-12-28

I.P. „Unitatea de implementare a proiectelor în domeniul mediului” anunță concurs privind achiziționarea serviciilor de consultanță în cadrul proiectului „Îmbunătățirea cadrului instituțional și legal pentru gestionarea specifică a unor fluxuri de deșeuri în Republica Moldova”. Atribuțiile expertului / consultantului constau în elaborarea Ghidului privind punerea în aplicare a prevederilor Regulamentului privind gestionarea anvelopelor uzate (conform caietului de sarcini).

 


2021-12-06

NOTIFICARE DE ATRIBUIRE A CONTRACTULUI, CONTRACT NR. 07/SC-1/4/SIP-UNEP/2021

 


2021-11-10

ANUNȚ EXTINS DE PARTICIPARE privind achiziționarea serviciilor de consultanță individuală (expert național) în cadrul proiectului „Suport în procesul post-ratificare a Convenției Minamata de către Republica Moldova prin consolidarea capacităților de eliminare și reducere a riscurilor asociate cu mercurul”

 


 

2021-11-01

Anunț de extindere a termenului de achiziționare a serviciilor de consultanță în cadrul proiectului „Implementarea tranșei 2 din etapa II a Planului de management pentru suprimarea eșalonată a hidroclorofluorocarburilor HCFC în Republica Moldova”

 


2021-11-01

Extins:  Anunț de participare privind achiziționarea serviciilor de consultanță individuală (expert național) în cadrul proiectului „Suport în procesul post-ratificare a Convenției Minamata de către Republica Moldova prin consolidarea capacităților de eliminare și reducere a riscurilor asociate cu mercurul”

 


 2021-10-25

Anunțul de achiziționare a serviciilor de consultanță în cadrul proiectului „Implementarea tranșei 2 din etapa II a Planului de management pentru suprimarea eșalonată a hidroclorofluorocarburilor HCFC în Republica Moldova”

 


2021-10-20

Anunț de participare privind achiziționarea serviciilor de consultanță individuală (expert național) în cadrul proiectului „Suport în procesul post-ratificare a Convenției Minamata de către Republica Moldova prin consolidarea capacităților de eliminare și reducere a riscurilor asociate cu mercurul”

 


 2021-09-01

 I.P. „Unitatea de implementare a proiectelor în domeniul mediului” anunță concurs privind achiziționarea serviciilor de consultanță în cadrul proiectului „Îmbunătățirea cadrului instituțional și legal pentru gestionarea specifică a unor fluxuri de deșeuri